Hírek 1/2

A mi egészség receptünk főszereplője a só, amely nélkül nem lehetne élet, a só, amely éltet minket. Receptünkben olyan összefüggésekre hívjuk fel a figyelmet, mely teljesen nyilvánvaló, és talán éppen ezért nem szenteltünk eddig elég figyelmet ennek.


Az asztma olyan krónikus betegség, amely a légutak nyálkahártyájának gyulladásából fakad. A gyulladás miatt a légutak igen érzékenyek és erősen reagálnak olyan anyagokra, amelyekre egyébként allergiásak vagyunk, vagy amelyek irritálják a tüdőnket.


Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről. Az ilyen anyagokat allergéneknek nevezzük, ilyenek például a pollen, állati szőrök, atka, penészspórák, különböző állatok mérgei, mikroorganizmusok, élelmiszerek, gyógyszerek, vegyszerek, nehézfémek stb.


Folyamatosan bővülő tartalommal olyan oldalt kívánunk létrehozni ahol mindent megtudhat az ízületi problémákról: kialakulásának okáról, orvosi kezelésről, alternatív gyógymódokról, házi praktikákról és megoszthatja tapasztalatát, ötleteit, praktikáit másokkal.


Évszázadok óta ismert, hogy a sóbányák levegője enyhíti a köhögést, jótékony hatású a légúti betegségek esetén. A sóbányákban a magas sóion koncentrációnak köszönhetően csíramentes, vírusmentes, valamint baktérium-mentes közeg alakul ki.


A légzésterápia lényege, hogy a só jótékony, negatív töltésű ionjai a légtérben kifejtik fertőtlenítő hatásukat, megkötik a port, pollent stb. A sóionok a levegőből bekerülnek a légzőszervekbe, ahol szintén fertőtlenítenek, valamint a légzőszervek természetes védekező, öngyógyító funkcióit stimulálják.


Parajdi sóbánya? Sóbarlang? Parajdi sóstó? Mind-mind gyógyhatásáról híres, természetes környezet, ahol a különféle egészségügyi panaszok orvosi ellenőrzés mellett gyorsan javulnak. A parajdi fürdősó az Ön otthonába hozza el ezeket a természetes erőket.


Borsmenta (Mentha piperita): Antimikrobiális, emésztésjavító, epehajtó, görcsoldó, frissítő, helyi érzéstelenítő és fájdalomcsillapító hatásokkal rendelkezik.
Citrom (Citrus limon): Párologtatva kitűnő vírus- és baktériumölő, tisztítja és fertőtleníti a légutakat, friss illatával jobb kedvre hangol....


Egy hindu mese szerint történt egyszer, hogy egy fiatalasszony felkereste a bölcset, hogy mérget kérjen tőle az anyósa számára, mert az kiállhatatlan, veszekedős volt, megkeserítette az életét. A bölcs átadott neki egy üvegcsét azzal, hogy hat héten keresztül minden nap kenje vele végig az anyósa testét. Telt az idő, a fiatalasszony ismét felkereste a bölcset.


Sófalaink többféle méretben készülnek, négyzetméterenként kb. 150 kg természetes sótömböt tartalmaznak.

 

 

Kérdése merült fel?

Értékesítés: Kerékgyártó Zsolt
Telefon: +36 70 601 7625

Szerviz: Kerékgyártó István
Telefon: +36 70 601 7624