Sófáni gyermekeknek

Ár: 5 500 Ft
A kerámia Sófáni speciális, kézzel készült kerámia háza tartós, higiénikus használatot biztosít.  A gyermekek kedvéért készült az elefántos kerámia, a Sófáni, melynek hatóanyaga, tartalma megegyezik a Sópipáéval.

A "Sópipa" (Sófáni) olyan szabadalmaztatott készülék, amellyel bárhol szabadidejében hozzájuthat a sókristály-terápia minden előnyéhez.

A kerámia szűrők közé olyan sókristályokat válogattunk, amelyek Európa leghíresebb gyógybarlangjaiból származnak, ahol orvosi statisztikák szerint is, akár 90%-os hatékonysággal javítanak a légúti betegségekben szenvedők állapotán. A készülék halit ásványi sókristályokat tartalmaz, amelyek a középmiocén korban keletkeztek. A Sópipa kerámia szűrőin átlélegezve, a nedves levegővel mikron szinten jutnak le a légúti rendszer minden pontjára a sókristályokban 20-22 millió év óta őrzött jótékony hatású anyagok.

Naponta pár perc használattal kedvezően befolyásolhatjuk a:
- pollenallergiát és az egyéb légúti allergiákat
- asztmát, bronchitist
- hörghurutot, náthát
- légúti fertőző betegségeket

A készülék továbbá kiválóan alkalmas, hogy a sókristály terápiát illóolaj terápiával kiegészíthessük. A Sópipa alsó kerámia szűrőjére minimális / egy csepp törtrésze/ mennyiségű illóolajat csepegtetve tovább fokozhatjuk a sókristályok kedvező élettani hatását, mert a megfelelően kiválasztott illóolajok szintén regeneráló, tisztító, nyugtató hatással rendelkeznek. /Pl: myrha, eukaliptusz, borsmenta stb./ Illóolajok használata esetén a készülék alsó szűrője elszíneződhet, ami a Sópipa működését nem befolyásolja.

A készülék hatóanyaga:
kb. 5-6dkg a középmiocén korból származó /halit sókristályok válogatott formában/
Összetétel:
Nátrium-klorid: minimum 99 %. Egyéb összetevők (kb 1%) Kalcium-szulfát, Magnézium-klorid, Kacium-klorid, Vas(III)-oxid

A készülék használata:
- A készüléket a szájba véve, azon keresztül lélegezni, majd orron keresztül kifújni a levegőt, a légzést normál intenzitással végezve.
- Az erőltetett belégzés felesleges és kerülendő. A tisztulási folyamat beindulásakor a régi lerakódások köhögéssel, orrfolyással távozhatnak a szervezetből.
- A készüléket napi 15-25 percet ajánlatos használni, de a kezeléseket akár 1-2 óra időtartamra is lehet emelni. Gyermekek esetén a javasolt használati idő 5-20 perc.
- A jobb eredmény elérése érdekében a készüléket nem szezonálisan, hanem folyamatosan kell használni.
- Tisztítása enyhén nedves ruhával történhet, mert a készülékbe víz nem kerülhet.